Menu

Týždenné menu od 15.4 do 19.4.2019

Váha mäsa je uvedená v surovom stave. Dezerty podávame ku každému hlavnému jedlu. Bezmäsité jedlá - váha celej porcie.
Číslo reštaurácie: 560 34 50

Alergény sú zvýraznené hnedou farbou, cena zelenou farbou.

Pondelok

Polievka:
Zeleninová polievka
0.90€
1,3,9
Menu:
  • 120g Čiernohorský kurací rezeň,opekané zemiaky, kapustový šalát
    4.40€
    1,3,7
  • 150g Pečené bravčové plece,zemiakové pyré,kyslé uhorky
    4.30€
    7
  • 350g Francúzske zemiaky,kyslé uhorky
    4.10€
    3,7
Dezert:
dezert

Utorok

Polievka:
Ragu polievka s estragónom
1.10€
1,7
Menu:
  • 220g Pečené kuracie stehno,americké zemiaky,ľadový šalát
    4.40€
  • 120g Vyprážaný bravčový rezeň,zemiakový šalát
    4.40€
    1,3
  • Rizoto s kuracím mäsom a jarnou zeleninou
    4.20€
    7
Dezert:
dezert

Streda

Polievka:
Cesnaková krémová polievka
0.90€
1,7
Menu:
  • 120g Sviečková na smotane,knedle
    4.40€
    1,3,7,9
  • 120g Vyprážaný bravčový rezeň,ryža,uhorkový šalát
    4.40€
    1,3
  • 120g Zapečené kuracie prsia s broskyňou a syrom, ryža
    4.40€
    7
Dezert:
dezert

Štvrtok

Polievka:
Bakoňská zbojnícka polievka
1.10€
1,7
Menu:
  • 120g Vyprážané kuracie prsia plnené šunkou a syrom, ryža,ľadový šalát
    4.40€
    1,3,7
  • 250g Vyprážaný heik,pečené zemiaky,kyslé uhorky
    5.60€
    1,3,4
  • 150g Farebný kurací špíz,ryža,kyslé uhorky
    4.40€
  • Špenát s volským okom,varené zemiaky
    3.80€
Dezert:
dezert

Piatok

Polievka:
Veľký piatok
Menu:
  • -
Dezert:
-